Canlı ASO çalışması: Uygulama başlığı ve ikon

Sayın Okuyucu,

Uzun bir süre yazamadım, malum yeni geliştirdiğim mobil oyunuma son hızla devam ediyorum. Bir önceki makalede kendi yaptığım "AA World Tour" isimli oyunumun metriklerini paylaşmıştım ve sizlere bu oyunu 1.000.000 indirmeye ulaştırmanın sözünü vermiştim. Endişelenmeyin sözüm hala geçerli. Hazırsan başlıyoruz.

  1. Oyunun başlığı "Crazy Arrow Shooting Game", bu oyunu oynamak isteyen birisi "aa oyunu olarak" arama yapar ve görüyorum ki rekabet çok fazla, benim oyunumu nasıl bulsunlar. Ayrıca Türkiye' den arama yapan biri ilk "Anadolu Ajansı" nı kısaltması ile de arıyor olabilir. Bende "AA" başlığından kurtulup, "ok fırlatma oyunu" gibi bir tema oluşturmaya karar verdim. 
    • Oyunun yeni ismi "Crazy Arrow Shooting Game". İngilizce olarak yayınlayacağımız için bu ismi seçtim.  "AA world tour" ==> "Crazy Arrow Shooting Game"
  2. Oyunun ikonunu aşağıdaki gibiydi;
    Bu ikon ilk olarak yazı içermeme kuralına aykırıydı, ve ilk bakışta oyunun içeriğini yansıtmıyordu, hatta bir oyun olduğunu bile yansıtmıyordu. Benim ne istediğini bilen kullanıcıların neden mağazamı ziyaret etsin ki? İkon son olarak aşağıdaki şeklini aldı;






    Bu ikon içeriğimizi gayet güze tasvir ediyor. Birde taktik yaptık, ağzı olan kızgın bir dünya tasarladık. Bakalım dünyanın neden kızdığını merak edip mağazamızı ziyaret edenlerin sayısı artacak mı. Hep birlikte sonuçlarını göreceğiz. Sırada, açıklamalarımızı ve mağaza görsellerimizi revize edeceğiz. Sonuçlardan haberdar olmak için takipte kalın.
 


Yorumlar

Popüler Yayınlar

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *